sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tampereen hevosmessut 2013

Oltiin siis siskoni Jutan kanssa eilen Tampereella Hevoset-messuilla. Aamulla lähdettiin meiltä kaheksan aikoihin ajelemaan kohti Tampereen messu-&urheilukeskusta. Messuille lähdettiin katsomaan Stella Hagelstamin kouluratsastusklinikkaa, ja nappailemaan hyviä vinkkejä sieltä. Ja toki sitä oli pakko päästä kiertämään messualuetta ja tarttu sieltä jotain mukaankin. :) Harmi kyllä messuilta oli aika paljon peruttu ohjelmia herppesviruksesta johtuen.

Stellan kouluratsastusklinikka oli tosi mielenkiintonen ja sai kivoja vinkkejä omaankin ratsastukseeni. Räpsin sieltä muutaman kuvankin (tosin puhelimella kun kamera jäi kotiin-.-).



Näytöksen jälkeen lähettiin kiertää messualuetta ja sieltä tarttu mukaan ihan normi musta esteraippa 3,00€ ja sitten ihana isosiskoni osti mulle synttärilahjaks valkoset kisahousut 46,95€. Lisäks osallistuttiin varmaan miljoonaan arvontaan ;).

Kun oltiin kierrelty messu aluetta ja syöty aateltiinkin jäädä kattomaan friisiläisten, vuononhevosten ja suomenhevosten rotuesitelyä. Okei ne suokkitammat oli oikeestaan aika kamalia ( ja niistä ei ollu mitään kunnon kuvaakaan), mutta ne vuonikset oli ihan kivoja ja se friisiläinen oli tosi kaunis. Ja koska osaa hevosista ei tuotu herppesviruksen takia paikalle, niin ainut suokkiorien esittelyssä oli ihanuus Hessin nöpi, joka esitteli itseään valjakkona ja esteillä. Nöpi on kyllä tosi ihana vaikka on vasta 5, oon päässy ihailee sitä syksystä lähtien kun ne oli samassa estevalmennuksessa Napin ja Jutan kans.
Friisiläinen

Vuononhevoset: Ruuna- Hallen Pekko ja ori- Zorro Fjordlyst

Suomenhevosratsujen siitosorikavalkadi: Ori- Hessin Nöpi

Suomenhevostammat: Heman Höpöheinä ja Vantasiina

Lisäks me katottiin vielä Islanninhevosorit jälkeläisineen, ja ne oli kyllä tosi ihania!

Koko messut oli kyllä ihan tosi upeat verrattuna vuoden 2010 hevoset messuihin Tampereella joista jäi jotenkin huono kuva koko messuista joten en siksi ole käynyt niissä muutamaan vuoteen. Ainut harmi oli kyllä että Tammer trophy kisat ja moni muu näytös oli jouduttu perumaan herppesviruksen takia.
-juulia-

2 kommenttia:

  1. mitääää, olitteks tekin siellä?! miks mä en nähny :-D

    VastaaPoista
  2. No oltiin juu Jutan kans ja yritettii ettii teit mut ei nähty missää :DD

    VastaaPoista