maanantai 7. tammikuuta 2013

Once upon a time there was a wonderful afternoon

Ihan ensiks haluisin kiittää Neaa Ramperi blogin kirjottajaa aivan järkky ihanasta bannerista, KIITOS!

Ja sitten varsinaiseen aiheeseen, sunnuntai iltapäivään, jonka vietin kera Napin ja hanki hiitin <3.
Äiti heitti mut kahen maissa tallille ja koska neidin päiväheinät oli vielä vähän kesken päätin mennä vähän kuvailemaan Nappia joka ei tosiaan ollukkaa niin helppoo:
Napin ihanan pirtsakka loimi <3 :Dd


Nappi on aina tollane lerppahuuli kun se syö :DD

...
Nää kuvat ei oo mitään loistlaukaisuja mut parempaan en pystyny kun yritää yksinää houkutella syömässä olevaa hevosta ja samalla pitäis räpsii jotain kuvia, ei onnistu normi digikameralla.

Sitte tytsy saiki jo sen verran pupsutettua heinää et kehtasin viedä sen pois niitten taivaallisten kultakorsien luota ;). Vein neitosen talliin ja satuiloin sen valmiiksi, ja eikun suunta kohti kenttää tietty, nousemaan selkään ja kävelemään alkukävelyt ja sit lähin köpsöttää peltoa kohti. Kyllä oli neiti vähän ihmeissään et mitäs nyt ku ei mentykkää tuttua reittiä maasto poluille vaan lähettiin ihan toiseen suuntaan ( ei sillä kyllä Napilla on tänä talvenakin menty jo pellolla mutta kun sitä ei oltu kolmeen päivään liikutettu niin intoa riitti) ;). Ja kun sitä virtaa oli niin ensin vaan ravailin peltokaistaletta pitkin edes takaisin, ja neiti oli ihan hassu, kun valitsin vielä tarkotuksella sen peltokaistaleen missä ei oltu menty vähään aikaan ja vanhojen jälkien päälle oli satanut lunta, jotta saisin treenistä kaiken mahdollisen hyödyn irti, mutta neiti olikin niin fiksu että ravaili väki pakollakin vanhaa kavio uraa pitkin, joka oli tietty helpompaa ku umpi hangessa pomppiminen... Siinä sitten mentiin monta väliä ravia kunnes isoimmat virrat oli kulutettu, nostettii laukka ja laukattii yks sivu ja ravattiin takasin ja toistettiin sama muutamaan kertaan ja sitten neiti tippukin jo vettä ja haettiin loimi tallista ja ravailtiin ja käveltiin loppu ravit ja käynnit tietä pitkin. :)
Joo se oli vähän märkä :DD


Tallissa purin ja harjasin pollen ja loimitin sen uudestaan. Sitten viellä linimentit etu jalkoihin ja jätin sen sisälle syömään heiniä mitkä oli jääny kesken aikasemmin.


-juulia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti