torstai 3. tammikuuta 2013

pitkästä aikaa :))

Olen siis viettänyt joulua ja uusia vuosia sun muita niin kauheella kiireellä ettei oo ollu mahdollisuuksii ehtiä postata... Mutta siis viimisen viikon sisällä on Napin liikutus ollu hiukan hankalaa, koska tänne iski vesi sade ja kenttä on myös sen näkönen... Muutenkin tossa ennen joulua oli niiiin paljon kokeita ja muita koulujuttuja etten oo ehtiny ees näkee koko tyttöö (kun siis on siskoni omistama, joten en käy sitä liikuttamassa kun kerran pari viikossa).

Mutta joulu aattona kun oltiin perinteiden mukaan jouluratsastuksella kylällä (eli lauleltiin ihmisten pihoissa joululauluja heposten selästä tehden poikkeuksellisen pitkä maasto reissu pitkin kylää) ja olihan meitä siinä joukko! Kahdet kärryt, neljä suokkia ja tietysti meijän tytsy :). Ite ratsastin yhdellä suokilla alkumatkan ja sisko Napilla. Jossain vaiheessa vaihdoin Napin selkään ja huhhuh siinä neidissä oli virtaa! mm. Neitonen keksi  säikähtää ilmastointi laitetta joka hurisi yhden talon seinässä mikä tähän mennessä on ollu ihan ok. Ja sitku ravattiin ni neiti yritti laukalle vaikka mun sisko roikku sen turpa värkistä kii ja juoksi rinnalla :D Tallin tiellä vaihdettiin takas ja pompottelin kärryis loppumatkan :)

No lopusta mulla ei oikeestaan oo ees mitään sanottavaa kun en oo tosin tytsyy nähnykkää aaton jälkee, mutta hanki hiittejä ja maastoja sillä on hanatettu ja oli ne ollu jossain mettässä rämpimässäki viime viikolla, koska kentällä vääntely on mahdotonta....

Kuviakaan mulla ei oo, koska aaton kuvia en oo vieläkään käsiini saanu, mutta toivottavasti kaikki vietti oikein hyvät joulut ja uudet vuodet kauramoottoreidensa kanssa  :)).

-juulia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti