maanantai 20. toukokuuta 2013

Kisailua la 18.5 & su 19.5 :)

Lauantai 18.5

Lauantaina oltiin Aitoossa valtakunnallisissa hevostaitomestaruuksissa 2013. Oon käyny jo monena vuotena valtakunnallisissa ja sitten tietysti on kierretty monet Hämeen aluemestaruudet, ja niistä on tullu jo yksilökilpailu hopee- ja pronssimitalli. Sekä yksi joukkuepronssi. Sitte on käyty miljoonat harjotuskilpailut niin kotitallilla kuin muuallaki. Mutta tänä vuonna otin ensimmäisen sijoituksen valtakunnallisista, nimittäin kymmenes-sija.

Teoria-koe oli aika helppo, vaikka en siitäkää ihan täysiä pisteitä saanu. Ja käytännönrasteista selvisin kanssa ihan hyvin. Mulla oli paremmat käytännön kun teorian pisteet ja onneks oli, koska 11. oli samoilla yhteispisteillä mun kanssa (ja sillä oli paljon paremmat teorian pisteet), mut mun käytännön pisteet ratkasi mut paremmaks pisteillä
-teoria: 26,5
-käytäntö: 40,5
-yhteipisteet 67

Meijän seura sai sitte kans pronssimitallin jonka sai Anna. Onnea! ps. Anna nyt ku sää jäät eläkkeelle ni on mun vuoro ;P.




Sunnuntai 19.5

Eilen oltiin sitten SomRan seuraestekisoissa. Siellä taas Jutta Napilla ja minä Rätvänällä. Mentiin Jutan kanssa molemmat 50-60cm ja Jutta vielä sen lisäks 70-80cm, sekä Anna meni kans Rätvänällä 70-80.

Mulla Rätvällä puhdas rata, mutta vauhti puuttu ( tosin se kenttä on aika raskas). Verkkassa kaikki muut toimi mut ei se vauhti. Tekniikka toimi tällä kertaa paljon paremmin kun pari viikkoo sitte TaRalla. Alku rata meni tosi hyvin, vitos esteelle tullessa, ei oltu ihan samaa mieltä askelmäärästä, ja en päässy  oikein mukaan hyppyyn. Sen jälkee Rätvä yritti pientä pukkia, mutta päästii jatkamaan kutoselle, ja siihen tuli tosi siisti hyppy. Viimiset esteet (7-8) oli suhteutettu ja siihen saatiin askeleet sopimaan tosi hyvin. Omasta mielestä rata meni tosi hyvin, ehkä ois pitäny myödätä hypyissä vähän enemmän. Lopullinen sijotus oli joku 10. ja 7 sijottu.




Juttalla ja Napilla meni ihan jees. Ainut harmi oli että molemmilla radoilla oli yli puolet esteistä sinisiä, ja Napille on noi siniset puomit vähä vaikeita, kun se ei erota niitä puolisokee kun on... No ekalla radalla Nappi kielsi yhelle esteelle, mutta muu rata meni tosi hyvin! Ja tokalla radalla Jutta meinas pudota yhessä vaiheessa, mut sai ittensä hilattua takasin selkään ja rata jatku ihan ok. Sitte kävi harmillisesti ja Nappi kielsi perusradan vikan esteen, niin ettei ne päässy toiseen vaiheeseen. Siihen verrattuna tää meni hyvin, että verkassa Nappi kielsi miljoona kertaa okserille. Ei ehkä menny niin hyvin kun sillo TaRalla mutta ihan jees joka tapauksessa.




Tällä viikolla tuleeki kaks kisapäivitystä ainaki. Koska meillä on omat harjotuskisat perjantaina, johon pääsen vihdoinki Napilla 30cm ristikkoluokkaa xd. Ja sunnuntaina on Alaspään yhdistetyt, johon meen ite Rätvällä, mut Jutta tulee Napilla. :)




-juulia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti